Våra affärsområden | UnimedicPharma
Svenska English
Specialty pharma
Vi tillhandahåller ett brett sortiment av licensläkemedel, extempore läkemedel och registrerade läkemedel utifrån vårdens behov och önskemål.
Vårt sortiment av flytande läkemedel produceras i vår fabrik i Matfors, Sverige.
Prioriterade terapiområden är anestesi-/intensivvård, gastroenterologi, immunoglobuliner/transplantation samt beroendebehandling.
Läs mer
CDMO
CONTRACT DEVELOPMENT & MANUFACTURING ORGANIZATION
Vi erbjuder produktutvecklingstjänster och kontraktstillverkning av både sterila och icke-sterila flytande läkemedel i en EU-GMP godkänd tillverkningsanläggning i Matfors utanför Sundsvall. De produktutvecklingstjänster vi kan erbjuda innefattar formuleringsutveckling, utveckling och validering av analysmetoder samt stabilitetsstudier vid ICH-betingelser.
Läs mer
Pharma Trading / Cross Pharma
Cross Pharma var pionjär inom parallellhandel av läkemedel i Sverige. Idag förser vi den svenska apoteksmarknaden med parallellhandlade registrerade läkemedel. Vi har verksamhet i både Sverige och Polen och handlar med produkter från EU och Norden.
Läs mer
Repackaging Services / Prodlekpol
Prodlekpol har i mer än 20 år utvecklat sin kompetens inom ompackning av läkemedel, kosttillskott, kosmetika samt komplexa lösningar för kliniska prövningar.
Vi har erfarna och hög kvalificerad personal som säkerställer högsta kvalité för färdiga varor som tillverkats i enlighet med GMP. Prodlekpol har lång erfarenhet av att packa produkter för europeiska kunder samt CIS-länderna.
Läs mer